Izvor: HAPPYBSC
25.04.2024 u 14:39
0

BUKVALNO POSLALI TOPOVSKO MESO: Najslabije opremljene brigade „bacili“ pred Ruse

Komandanti Oružanih snaga Ukrajine poslali su nespremnu brigadu u Očeretino zbog brzog napredovanja ruske vojske, piše vojni kolumnista Dejvid Eks u članku za „Forbs“

„Da biste razumeli koliko su ukrajinski komandanti sada uplašeni, obratite pažnju na brigadu koju su bacili u proboj severno i zapadno od Očeretina 100. mehanizovanu brigadu. To je jedna od najnovijih i najslabije opremljenih u ukrajinskoj vojsci, i čini se da nije prilagođena za pružanje pomoći na liniji fronta po naređenju komande“, navodi se u članku.

UDARNO: Sprečen napad LITVANIJE na Belorusiju

Ekspert je ukazao i na brzinu ulaska ruske vojske u Očeretino, upozoravajući da bi gubitak tih pozicija mogao da dovede do kolapsa odbrane ukrajinske vojske u oblasti Avdejevke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter