Izvor: Informer
26.11.2023 u 10:48
16

ČEČENI SE SA NEBA SRUČILI NA AVDIJEVKU – UKRAJINCI PREDALI GRAD NAKON RUSKOG BLJESKA: Ne ostaje kamen na kamenu!

Specijalni let sa dobrovoljcima iz Groznog

Još jedan specijalni let sa dobrovoljcima poleteo je iz Groznog u zonu specijalne operacije, saopštio je na svom Telegram kanalu čečenski lider Ramzan Kadirov.

– Još jedan specijalni let sa dobrovoljcima odleteo je sa Međunarodnog aerodroma Grozni koji nosi ime heroja Rusije Ahmat-Hadži Kadirova u zonu specijalne vojne operacije. Oni su stigli u Grozni iz različitih delova Rusije radi naknadnog učešća u SVO. Svaki od ovih mladih ljudi s pravom veruje da je zalaganje za odbranu granica otadžbine u teškim vremenima primarna dužnost njenih građana – napisao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

16 thoughts on “ČEČENI SE SA NEBA SRUČILI NA AVDIJEVKU – UKRAJINCI PREDALI GRAD NAKON RUSKOG BLJESKA: Ne ostaje kamen na kamenu!”

  1. Još od samog početka rata Ukrajine sa Rusijom govorio sam da tog Zelenskog i njegove saradnike treba objesiti na sred Kijeva. Od samog početka rata znalo se da Ukrajina nema šanse da napravi bilo kakav vojni pomak ali nije mi jasno šta je tu Rusija loše uradila sem što je branila Ruski pravoslavni narod na bivšoj svojoj teritoriji koju će naravno Rusi ponovo da stave pod svoju kontrolu. Da narod Ukrajine ne bih dalje ginu bolje bih bilo da pristanu na mirne pregovore, mada tu najviše ratuju stranci. Ako ne prihvate sva Ukrajina će biti razorena i pasti u Ruski zagrljaj.

    0
    0
    Odgovori
  2. За братске чеченске специјалце имам грозд савршено очуваних отпусно-потезно-нагазних, распрскавајућих и одскочно-распрскавајућих против пешадијских мина ( “ Jumping Betties“).

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako ste svetskavsilavpokažite to na delu.Koliko ste u pravu ne znam ali ili ih zgazite ili se povlačite dosaili ste celom svetu sa taktikom kreni ,stani.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter