Izvor: Kurir.rs
26.11.2023 u 10:47
0

HAMASOVE ZASTAVE, PESME, SUZE I ZNOJ: Evo kako su dočekani oslobođeni Palestinci koje je Izrael držao u zatočeništvu (VIDEO)

Četvorodnevno primirje u ratu Izraela i Palestine teško da može da rezultira konačnim prekidom rata imajući u vidu da vladajuća izraelska partija s premijerom Benjaminom Netanjahuom na čelu ne namerava da se zaustavi dok u potpunosti ne uništi Hamas.

Oni ukazuju, ipak, da je moguće da se smanji intenzitet sukoba i da postepeno dođe i do prekida rata.

Pretnje

Naime, predsednik SAD Džozef Bajden poručio je preksinoć da se nada da će prekid vatre u ratu Izraela i palestinskog Hamasa u Pojasu Gaze potrajati više od četiri dana, te naglasio da se mora nastaviti rad da bi se palestinsko pitanje rešilo s dve države – palestinskom uz Izrael.

– Moramo se ponovo posvetiti tome da se dođe do rešenja s dve države za hroničan sukob Izraela i Palestinaca – rekao je Bajden.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter