Izvor: ALO.RS
28.08.2023 u 19:06
1

ČEKA SE ODLUKA O SAHRANI: Putin izjavio saučešće Prigožinovoj porodici

Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je saučešće porodici Jevgenija Prigožina, vođi Vagnera, koji je poginuo prošle nedelje u padu aviona, saopštio je Kremlj.

Još se ne zna kada će Prigožin biti sahranjen, kao ni to da li će Putin doći na sahranu.

– Kremlj još nema informacije o formatu i datumu Prigožinove sahrane, tako da ne može biti odgovora na pitanje da li će Putin prisustvovati sahrani – kazao je Dmitrij Peskov, portparol Kremlja.

POPRAVLJAO PRIGOŽINOV AVION: Rusi danima ispituju inženjera Sergeja Kitriša, pominje se i bomba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ČEKA SE ODLUKA O SAHRANI: Putin izjavio saučešće Prigožinovoj porodici”

  1. Prigožin bi trebao da bude sahranjen kao heroj Rusije , a Putin ne bi trebao da ide na sahranu jer ima posla sa belosvetskim monstrumima kojima nista nije sveto pa ni da ubiju nekog na sred sahrane .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter