Izvor: Tanjug
19.01.2022 u 16:41
0

ČEŠKA: Vlada neće proglasiti vakcinaciju protiv korona virusa obaveznom

Češka vlada neće proglasiti vakcinaciju protiv korona virusa obaveznom, izjavio je danas premijer Petr Fijala.

Na taj način je vlada, kako se navodi, ukinula dekret prethodne vlade koja je od marta zahtevala od ljudi starijih od 60 godina, radnika u zdravstvu, socijalnoj zaštiti i bezbednosnim službama da se vakcinišu, prenose strani mediji. 

– Ovo ne menja naš stav o vakcinaciji, to je idalje nesumnjivo najbolji način za borbu protiv korona virusa – poručio je Fijala na konferenciji za medije i dodao da trenutno ne postoje razlozi za obaveznu vakcinaciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter