Izvor: KURIR.RS
28.08.2023 u 16:54
0

SMRKLO SE USRED DANA: Apokaliptični prizori oluje na severu Italije (VIDEO)

Centar Trsta danas je poplavljen nakon što su pljuskovi i oluja zahvatili ovaj lučki grad na severoistoku Italije, a mnogi građani i turisti su se sklonili u ugostiteljske objekte na priobalnom Trgu italijanskog jedinstva i oko njega.

Jak vetar oduvao je mnoge stolove kafića i drugi spoljni nameštaj. Oluja je na centar grada ispustila ogromnu količinu vode u roku od 20 minuta, nakon čega se nebo razvedrilo.

Sicilija opustošena požarima: 400 evakuisano u Skopelu i Kastelamareu

Severna Italija danas i dalje suočava s veoma teškim nevremenom, pri čemu su mnogi regioni pogođeni pljuskovima, grmljavinom, snažnim vetrovima i odronima tla.

Na drugoj strani zemlje, u severozapadnom regionu Pijemont, vatrogasci i policija su morali da intervenišu kako bi oslobodili nekoliko automobila zarobljenih u snegu na planinskom prevoju Kole del’Anjelo u blizini grada Kuneo na granici između Italije i Francuske.

Niko nije povređen, vozila su se kasnije spustila u dolinu, ali je put i dalje zatvoren.

Situacija je bila kritična i u Lombardiji, gde je desetak ljudi evakuisano zbog poplava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter