Izvor: RT
26.11.2023 u 13:00
0

DOĐI, MAC MAC: ABRAMS UOČEN da se KRIJE U ŠUMI KOD KUPJANSKA – RUSI SPREMILI LEPU KLOPKU!

Telegram kanali prenose da je na kupjanskom pravcu primećen američki tenk poslat Kijevu, premda zvanično ovi tenkovi još uvek nisu na frontu

Prvi američki „abrams“ tenk koji je poslat Kijevu izvirio je iza žbuna na kupjanskom pravcu, ako je verovati ruskom stručnjaku za vojni novinarstvo Borisu Rožinu i pojedinim ukrajinskim Telegram kanalima.

„Abrams izviruje iz šume. Kažu da je slikano kod Kupjanska“, napisao je na Telegramu i podelio sliku američkog tenka čiji saborci „čelendžeri“ i „leopardi“ nisu prošli slavno u borbi sa ruskim rivalom u Specijalnoj vojnoj operaciji.

Ako je verovati zvaničnim izvorima i američkim medijima, „abramsi“ su stigli u Ukrajinu, ali ih još uvek nema na frontu i neće ih biti do proleća.

NAKON PRIMIRJA – KREĆEMO: Jeziva poruka VOJNICIMA koja kida svaki nerv – BOŽE, NE DOZVOLI PROPAST SVETA

„Mislim da će Ukrajinci dobro razmisliti kada i gde će ih koristiti“, rekao je američki pukovnik Martin O’Donel sredinom oktobra. „‘Abrams’ tenk je pakleno oklopno vozilo, ali nije srebrni metak. Na kraju krajeva, odlučnost Ukrajine da se probije je najvažnija“, dodao je. 

Jedan je manje, ali koliko ih je ostalo: Britanci ne mogu da se dogovore koliko imaju „čelendžera“

Ukrajina je zatražila stotine zapadnih tenkova za svoju ofanzivu. Do sredine oktobra su primili na desetine, a dobar deo njih su uništile ruske snage.

Nisu dobro prošli ni britanski „čelendžeri“ ni nemački „leopardi“, iako su i Zapad i Ukrajina mnogo očekivali od njih u dugo najavljivanoj ukrajinskoj kontraofanzivi.

U borbi sa Rusima, sve im je palo u vodu. I sami ukrajinski zvaničnici pred hladne zimske dane počinju da, jedan po jedan, priznaju da im kontraofanziva nije pošla za rukom i polako razmišljaju o pregovaračkom stolu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter