Izvor: Alo.rs
26.11.2023 u 11:49
0

NAKON PRIMIRJA – KREĆEMO: Jeziva poruka VOJNICIMA koja kida svaki nerv – BOŽE, NE DOZVOLI PROPAST SVETA

Posle primirja, Izrael nastavlja borbu za uništenje Hamasa.

HAMASOVE ZASTAVE, PESME, SUZE I ZNOJ: Evo kako su dočekani oslobođeni Palestinci koje je Izrael držao u zatočeništvu (VIDEO)

U poruci vojnicima, načelnik štaba Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) general-potpukovnik Herci Halevi izjavio je danas da će se vojska odlučno vratiti borbi protiv Hamasa kada se okonča primirje u Pojasu Gaze i ostvariti cilj, a to je uništenje te terorističke grupe.

– IDF se bori žestoko da zaštiti živote naših ljudi dok se pridržava principa izraelske vojske – naveo je Halevi, preneo je „Tajms of Izrael“.

Halevi je istakao da je IDF obezbedio uslove da se obezbedi oslobađanje prve grupe talaca – žena i dece tokom pauze u borbama.

Halevi je rekao da su izraelski vojnici svojim hrabrim borbama omogućili oslobađanaja talaca, a da će nakon pauze u ratu, nastaviti da se bore i ostvariti cilj – uništenje Hamasa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter