Izvor: happbsc
10.05.2024 u 14:35
0

UŽASI RATA U UKRAJINI: Eksplozije odjekuju Odesom; Raste broj ranjenih u napadu na Belgorod

Rusija je lansirala 20 dronova ka Odesi, a ukrajinska PVO saopštava da je njih 17 oboreno. Ukrajina je pogodila skladište oružja u Krasnodarsku. U udaru na ruski Belgorod povređeno je osam osoba i oštećene su desetine kuća.

Eksplozije u Odesi, javljaju ukrajinski mediji.

Broj ranjenih u napadu na Belgorod porastao na 11

Broj povređenih u vazdušnom napadu Oružanih snaga Ukrajine u Belgorodu porastao je na 11 osoba, saopštio je gubernator te oblasti na telegramu Vjačeslav Glatkov.

„U gradu Belgorodu, posle vazdušnog napada ukrajinskih oružanih snaga, povređeno je 11 osoba. Petoro njih je dobilo neophodnu medicinsku negu i poslato kući na ambulantno lečenje“, napisao je Glatkov.

Ruske trupe granatirale Kupjansk

Ruska vojska je granatirala Kupjansk u Harkovskoj oblasti, jedna osoba je poginula, a druga je povređena, javljaju ukrajinske vlasti.

„Ranjena je 48–godišnja žena, kojoj je ukazana pomoć. Pored toga, 51–godišnji muškarac preminuo je u bolnici od eksplozivne povrede“, saopštila je pres služba harkovskog regionalnog tužilaštva, prenosi Ukrinform.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter