Izvor: Kurir.rs
26.11.2023 u 12:25
0

GUŠE SE U SOPSTVENOM IZMETU I BOLU – SUDBINO ZLA, PREĐI NA DRUGOGA: Evo da li će danas biti OSLOBOĐENI taoci – ŠOK

Paskal Hunt, visoki zvaničnik Crvenog krsta, kazao je za Skaj njuz da „nije uveren“ da će se treća runda Hamasovog oslobađanja izraelskih talaca, kao i puštanje na slobodu palestinskih zatvorenika, dogoditi danas.

NAKON PRIMIRJA – KREĆEMO: Jeziva poruka VOJNICIMA koja kida svaki nerv – BOŽE, NE DOZVOLI PROPAST SVETA

Britanska televizija podseća da je juče došlo do značajnog kašnjenja razmena pošto je Hamas optužio Izrael za neispunjavanje obaveza preuzetih prema sporazumu o primirju.

Hamas je tvrdio da je broj kamiona sa humanitarnom pomoći koji su stigli u severni deo Pojasa Gaze bio manji od dogovorenog.

Izrael je tvrdio da se drži sporazuma.

Taoci i zatvorenici su na kraju ipak oslobođeni, ali tek nakon odlaganja razmene u trajanju od nekoliko sati.

Hunt je, govoreći za Skaj njuz iz Pojasa Gaze, rekao da je, uprkos tome što nije uveren da će biti novih oslobađanja tokom današnjeg dana, tim osoblja Crvenog krsta na stenbaju.

On je dodao da je i za izraelske taoce i za palestinske zatvorenike važno da se vrate svojim porodicama.

Hunt je kazao da je situacija u Pojasu Gaze „toliko očajna“ da primirje mora da ostane na snazi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter