Izvor: ALo-BSC Happy
09.04.2024 u 08:04
0

VELIKI PREOKRET: Direktor CIA ima NOVI PLAN

Direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Bil Berns predstavio je novi predlog na pregovorima o prekidu vatre između Izraela i Hamasa na sastanku održanom u Kairu, piše CNN pozivajući se na neimenovani izvor.

Američki predlog uključuje oslobađanje većeg broja Palestinaca iz izraelskih zatvora u zamenu za 40 talaca koje Hamas drži u Gazi.

Izvor televizije navodi da bi SAD želele i da Palestincima sa severa Gaze, koji su zbog rata pobegli na jug, bude dozvoljeno da se vrate u svoje domove.

Sastanku, koji je održan tokom vikenda, prisustvovali su katarski, egipatski i izraelski zvaničnici i svi su navodno potvrdili da će proučiti novi predlog Vašingtona.

U isto vreme, predstavnici Hamasa sastali su se u Kairu sa zvaničnicima egipatske obaveštajne službe, javili su lokalni mediji.

Rat između Izraela i Hamasa izbio je 7. oktobra, kada je palestinska militantna grupa upala na jug Izraela i ubila oko 1.200 ljudi i uzela više od 250 talaca.

U izraelskoj ofanzivi na Pojas Gaze do sada ubijeno više od 33.100 Palestinaca, navode iz ministarstva zdravlja u Gazi kojim upravlja Hamas.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter