Izvor: kurir
10.05.2024 u 15:21
1

OGLASIO SE MEDOJEVIĆ: „Spajić zabija nož u leđa Srbiji i srpskom narodu, za ovo postoji samo jedan racionalan odgovor SRBA“

Predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević kazao je da premijer Milojko Spajić zabija nož u leđa Srbiji, srpskom narodu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi glasanjem za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

„Spajić, koji je u Crnu Goru došao preko SPC kao njihov kadar, koga niko u Crnoj Gori nije znao, sada zabija nož u leđa Srbiji, srpskom narodu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi glasanjem za Rezoluciju čiji je jedini cilj da nametnu kolektivnu istorijsku odgovornost srpskom narodu i SPC za zločine u Srebrenici“, napisao je Medojević na društvenoj mreži X.

GLASANJE VLADE CRNE GORE O OVOJ REZOLUCIJI MOŽE IMATI ZNAČAJAN POLITIČKI UTICAJ: Kreće pobuna Srba u Crnoj Gori!

 

„Jedini racionalan politički odgovor Srba u Crnoj Gori je otkazivanje poverenja ovoj izdajničkoj i lopovskoj Vladi“, zaključio je Medojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OGLASIO SE MEDOJEVIĆ: „Spajić zabija nož u leđa Srbiji i srpskom narodu, za ovo postoji samo jedan racionalan odgovor SRBA“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter