Izvor: Happy BSC
27.12.2020 u 17:58
0

DRAMA ISPRED RUSKE BAZE: Kurdi besni (VIDEO)

Kritična situacija u gradu Ajn Isa na severu Sirije

O OVOME SE PRIČA:

HEROJI TIRŠOVE: Doktori novom metodom otklonili tumor na jetri petomesečne bebe!

KORONA PRESEK ZA SRBIJU: Još 2.693 obolelih, 47 ljudi preminulo

U SRBIJU STIŽE OLUJNI VETAR! Vreme se brzo menja, a pogledajte šta nas OČEKUJE do kraja godine

POTVRĐENO: Nemanja Gordić više nije košarkaš Partizana

Stanovnici Ajn Ise na severu Sirije protestovali su zbog „ruskog ćutanja“ povodom tekućih napada militantnih grupa koje podržava Turska.

Kurdi su se okupili u velikom broju ispred ruske vojne pozicije odakle su skandirali protiv Moskve i odluke da Rusija kako kažu „ćuti“, u vreme kada je Ajn Isa bombardovan od strane turske artiljerije, snajpera i juriša militanata koji imaju ideološke poglede poput džihadista Islamske države.



U početku su uglavnom skandirali, ali je kasnije sve to preraslo u kamenovanje ruskih snaga, što se jasno može videti na snimku, gde deca i odrasli zasipaju ruske vojnike kamenicama dok se u pozadini vijori ruska zastava.

Damask je više puta nudio Kurdima da svoje snage stave pod komandu sirijske vojske i tako sirijske trupe uđu u Ajn Isu i time spreče nadiranje turskih snaga i militanata. Međutim, Kurdi YPG/SDF su to odbili i sada mole ruske snage za hitnu reakciju da spreče nadiranje militanata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter