Izvor: B92.net
23.08.2021 u 22:07
0

DROGIRAJU DEČAKE I SEKSUALNO IH ZLOSTAVLJAJU: Bogataši u Avganistanu igraju morbidnu igru „Bača bazi“

„Bača bazi“ na dari jeziku, jednom od zvaničnih jezika u Avganistanu, u bukvalnom prevodu znači „igrati se sa decom“.

VAŽNO:

UŽASI NA KOSOVU NE PRESTAJU! Grupa Albanaca pretukla srpskog DEČAKA (12)

SLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU REČI: Mali podelio fotografije NAJLEPŠEG DELA BEOGRADA koji su sugrađani ranije IZBEGAVALI! (FOTO)

CIPRIJANI: Definitivno razmišljam o ulaganju u Beograd – imate sjajnog predsednika!

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Međutim, iza ovog izraza se krije dramatičan fenomen, koji je sve, samo ne igra.Bača bazi znači da sve dečake od 7 do 18 godina oblače u žensku odeću i od njih traže da igraju pred bogatašima koji ih kupuju ili otimaju, kako bi im služili za seksualno maltretiranje.

Rođeni siromašni, obučeni i našminkani kao žene, naterani su da plešu do kraja svog detinjstva ne bi li zabavljali odrasle bogataše koji ih drogiraju i siluju. Nažalost, dečaci koji trpe ovakvu vrstu najgoreg fizičkog i psihičkog maltretiranja u ovoj zemlji postoje još od antičkih vremena.O tome se danas često ćuti, dok stanovnici te zemlje „okreću glavu od problema“ jer je to nešto što postoji od davnina pa je i prihvaćeno kao „uobičajeno i normalno“.Tolerisana pedofilija koja, iako zvanično ilegalna u Avganistanu, prvi put je zvanično prikazana svetu 2010. godine dokumentarnim filmom „The dancing boy of Afghanistan“ Nadžibulaha Kurajšija, avganistanskog reditelja i novinara.

On je prikazao jezivu realnost dece koja ne mogu da se pobune ni oslobode, jer ukoliko bi prijavili svoje silovatelje, oni sami bi bili osuđeni na smrt jer su se bavili prostitucijom i jer su homoseksualci, dok bi se bogataši lako izvukli iz cele situacije.

Nažalost, i veliki broj avganistanske policije i vojske je umešan u ovu stravičnu realnost i za njih je posedovanje „harema“ bača bazija znak moći, bogatstva i uticaja.

„Žene su stvorene da rađaju decu, dečaci su za zadovoljstvo“ – antički je izraz koji se koristi u toj zemlji. Dečaci su najčešće oteti na ulici ili ih familija prodaje za novac, hranu ili terene, a bogataši ih tretiraju kao igračke koje šminkaju, oblače u žensku odeću, drogiraju ih opijatima i posmatraju ih kako igraju, ljube u usta pred ostalim posmatračima a na kraju i siluju.

Prema izveštaju Avganistanske nezavisne komisije za ljudska prava (AIHRC), dečace i tuku a u nekim slučajevima i podlegnu tim povredama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter