Izvor: REPUBLIKA
14.11.2023 u 19:47
0

„DRŽITE SE, DOLAZIMO“! Bajden siguran da će Hamas osloboditi taoce

Američki predsednik Džozef Bajden danas je izjavio da veruje da će biti postignut dogovor o oslobađanju taoca koji su kidnapovani tokom napada Hamasa na Izrael 7. oktobra. U razgovoru sa novinarima u Beloj kući, Bajden je istakao da je svakodnevno vodio razgovore sa osobama koje su uključene u ovaj proces.

Bajden nije želeo da iznese detalje o tome kako će se tačno dogovoriti oslobađanje taoca, ali je naglasio da veruje da će se to sigurno desiti. On je istakao da je ova situacija vrlo delikatna i da je neophodno pažljivo postupati kako bi se osiguralo bezbedno oslobađanje svih talaca.

OTKRIVENO DA AMERIKA U TIŠINI NAORUŽAVA TAJVAN: Evo kako Bajden šalje novac

– Verujem da će se to dogoditi, ali ne želim da ulazim u detalje – naveo je Bajden.

Ova izjava američkog predsednika je izazvala veliku pažnju medija, pogotovo zbog činjenice da je Bajden istakao da je svakodnevno vodio razgovore sa osobama koje učestvuju u ovom procesu. To ukazuje na ozbiljnost kojom se pristupa ovom pitanju i na napore koji se ulažu u cilju postizanja dogovora.

Bajden se takođe obratio i porodicama taoca, poručivši im da se drže i da ne gube nadu jer će američka administracija učiniti sve što je u njihovoj moći da se taoci oslobode. Njegovu izjavu prenosi Si-En-En, što ukazuje na značajnost ovog događaja i na pažnju koju pridaju svetski mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter