Izvor: Blic
17.04.2024 u 08:11
0

DUBAI TONE: Na ulicama opšti haos

Poplave su i tokom jučerašnjeg dana nastavile da prave problem u Dubaiju. Očajne porodice su pokušale da pobegnu iz tog grada, međutim, kako se vidi na snimcima sa društvenih mreža koji su zabeleženi na aerodromu u Dubaiju, jednom od najprometnih aerodroma na svetu, putnici spavaju na podu dok čekaju letove.

U Ujedinjenim arapskim emiratima (UAE) pao je godišnji prosek kiše. Putevi koji okružuju aerodrom su potopljeni.

Svedoci na aerodromu su rekli da u zoni za čekanje nije ostalo praznih mesta. Najprometniji aerodrom na svetu za međunarodne putnike potvrdio je da je došlo do zaustavljanja dolazaka oko 15.30 pre nego što je najavio „postepeni nastavak“ više od dva sata kasnije.

Ukupno 17 dolaznih i odlaznih letova je otkazano tokom jutra, a tri su preusmerena, navodi se u saopštenju aerodroma Dubai.

SNEŽNA OLUJA PARALISALA HRVATE: Veje već satima, zatvorene mnoge deonice, šleperima ZABRANJEN SAOBRAĆAJ ka Dalmaciji (FOTO)

Na snimcima iz Dubaija se vide poplavljeni skupoceni automobili koji su ostavljeni na sred ulice dok su njihovi vlasnici pokušavali da se spasu.

Na jednom od snimaka se vidi kako avion se jedva kreće od količine vode na pisti. Sa terasa lete predmeti poput stolica i stolova. U tržnim centrima su padali krovovi, a vlasnici lokala su krpama skupljali kako bi uspeli da spasu robu, a mnogim ljudima je onemogućeno i da izlaze iz kuća.

U Dubaiju sve stoji, a mnogim ljudima je onemogućeno i da izlaze iz kuća.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter