Izvor: ria
16.04.2024 u 22:28
1

UMESTO BOLESNIH VOZE VOJSKU: Rusija sravnila sa zemljom Hitnu pomoć koja je prevozila vojno osoblje Oružanih snaga Ukrajine VIDEO

Hitna pomoć koja je prevozila vojno osoblje Oružanih snaga Ukrajine uništena je u Hersonskoj oblasti
Ruska vojska uništila je ukrajinsko vozilo hitne pomoći u Hersonskoj oblasti, koje je korišćeno za tajni prevoz vojnika ukrajinskih oružanih snaga između položaja, javio je regionalni guverner Vladimir Saldo na Telegram kanalu .

„Vazdušno izviđanje otkrilo je ukrajinsko vozilo hitne pomoći na desnoj obali Dnjepra, koje je prevozilo minobacačku posadu sa oružjem i grupu operatera FPV dronova , nakon prenošenja koordinata, lažno vozilo hitne pomoći je uništeno artiljerijskom vatrom zajedno sa svojim teretom i posadom. piše u publikaciji.
Saldo je napomenuo da su ruski obaveštajci u više navrata beležili upotrebu vozila hitne pomoći i drugih civilnih vozila od strane neprijatelja za prevoz vojnika i oružja u zoni borbenih dejstava

Pored toga, vojna lica Oružanih snaga Ukrajine , koja se nalaze na desnoj obali Dnjepra, nose običnu odeću da bi se maskirali u civile.

„Oboje su ratni zločini, što doprinosi zbirci zverstava kijevskog režima i obimu krivičnih predmeta u ruskom istražnom komitetu “, naglasio je guverner.

Hersonska oblast se nalazi u donjem toku Dnjepra, koju operu Azovsko i Crno more . Region je postao deo Rusije nakon referenduma u ​​septembru 2022. Ukrajinska strana ne priznaje njen legitimitet i nastavlja da granatira naseljena područja. Trenutno je 75 odsto teritorije Hersonske oblasti pod ruskom kontrolom, a desnu obalu Dnjepra, uključujući i grad Herson , drže ukrajinske trupe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UMESTO BOLESNIH VOZE VOJSKU: Rusija sravnila sa zemljom Hitnu pomoć koja je prevozila vojno osoblje Oružanih snaga Ukrajine VIDEO”

  1. „Oboje su ratni zločini, što doprinosi zbirci zverstava kijevskog režima i obimu krivičnih predmeta u ruskom istražnom komitetu “, naglasio je guverner.

    Usudi se pisat o zločinu dok ratuje u tuđoj zemnji, Ukraini.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter