Izvor: BSC Happy
07.12.2023 u 07:42
0

DVE SRPSKE PORODICE EVAKUISANE IZ GAZE: Oglasilo se Ministarstvo spoljnih poslova

Još dve porodice srpskih državljana – Mona Abu Elaiš, sa troje dece i Đulja Al Hisi, sa suprugom i troje dece – evakuisane su iz Pojasa Gaze i u sredu su avionom doputovale u Beograd, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

„Uz neposrednu podršku Ministarstva spoljnih poslova, kao i ambasada Republike Srbije u Tel Avivu i u Kairu, u koordinaciji sa nadležnim organima Države Izrael i Arapske Republike Egipat, 4. decembra iz Pojasa Gaze u Egipat su evakuisane još dve porodice srpskih državljana – Mona Abu Elaiš, sa troje dece i Đulja Al Hisi, sa suprugom i troje dece“, naveo je MSP.

Kako je saopšteno, u skladu sa važećim procedurama, te u datom roku od 72 sata, evakuisani srpski državljani i članovi njihovih porodica napustili su teritoriju Egipta i redovnim letom iz Kaira, preko Istanbula, doputovali u Beograd.

„Evakuisani srpski državljani su zahvalili Ministarstvu na pruženoj podršci i pomoći, kako bi bezbedno napustili Pojas Gaze i doputovali u Srbiju“, navedeno je u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter