Izvor: Sputnjik
07.10.2023 u 14:50
0

EGZODUS I APOKALIPSA!!! PALESTINA SASULA KIŠU ČELIKA PO IZRAELCIMA!

Centar i jug Izraela su pod snažnom raketnom vatrom iz Gaze, a veruje se da je najmanje 40 osoba poginulo i najmanje 750 ranjeno, prenosi „Tajms of Izrael“.Izraelska vojska saopštila je da je pokrenula kontrateroristčiku operaciju u Pojasu Gaza pod nazivom „Gvozdeni mačevi“. Premijer Izraela Benjamin Netanijahu izjavio je da je Izrael u ratnom stanju.

Istovremeno, izraelski ministar odbrane Joav Galant saopštio je da je teroristička grupa Hamas napravila ozbiljnu grešku kada je pokrenula iznenadni napad na Izrael raketnim napadima i infiltrirajući se u gradove na granici sa pojasom Gaze.
„Hamas je jutros napravio tešku grešku i započeo rat protiv države Izrael. Izraelski vojnici se bore protiv neprijatelja na svim mestima infiltracije. Izrael će pobediti u ovom ratu“, naveo je Galant u izjavi koja je dostavljena iz njegovog kabineta.
Bolnica Soraka u Berševi je do sada primila 80 pacijenata, od kojih su neki u veoma teškom stanju, prenosi „Tajms of Izrael“. Medicinski centar Asaf Harofe u blizini Tel Aviva saopštio je da leči 17 pacijenata, dva u teškom stanju i jednog sa umerenim povredama, dok su ostali lakše ranjeni.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter