Izvor: BSC Happy/Sputnik
26.06.2023 u 15:31
1

EKSTREMNO PROTIV KLIMATSKIH PROMENA: Masovna eliminacija goveda

Irska razmišlja o usmrćivanju oko 200.000 goveda u iduće tri godine

Irska razmišlja o usmrćivanju oko 200.000 goveda u iduće tri godine kako bi ostvarila klimatske ciljeve i ublažila globalno zagrevanja, navodi se u internom dopisu ministarstva poljoprivrede.

„U planu su razgovori proizvođača mleka i predstavnika vlade“, rekao je za nemačku agenciju DPA predsednik irskog udruženja dobavljača svežeg mleka Pet Mekormak. Vlada će morati da pokaže odlučnost i da predstavi proračun za finansiranje takvog programa, koji bi mogao biti samo dobrovoljan, naglasio je Mekormak.

Vlada bi poljoprivrednicima ponudila dobrovoljne, finansijski atraktivne opcije, rekla je za DPA portparol ministarstva poljoprivrede.

DR NESTOROVIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Kako će klimatske promene delovati na planetu?

Državna agencija za zaštitu prirode nedavno je objavila da će Irska verovatno značajno podbaciti u ostvarivanju klimatskih ciljeva. Samo bi poljoprivredni sektor morao do kraja decenije smanjiti emisije za četiri do 20 posto. Irska planira da smanji emisije štetnih gasova za 30 odsto u poređenju s nivoima iz 2005. godine, prenosi portal Zimo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EKSTREMNO PROTIV KLIMATSKIH PROMENA: Masovna eliminacija goveda”

  1. hahaha ludost pa od cega ce zivjeti od brezine kore. naj veca svjecka prevara su te klimatske promjene. suplja prica ali nema ko voli nek izvoli

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter