Izvor: Tanjug
17.11.2021 u 10:58
0

ESTONIJA: Postavljanje žilet žice duž granice sa Rusijom

Dok se izbeglička kriza u Belorusiji zaoštrava, vlada Estonije pozvala je danas 1.700 rezervista na nenajavljenu vojnu vežbu tokom koje će, između ostalog, biti postavljena barijere od žilet žice duž 40 kilometara duge granice sa Rusijom.

PROČITAJTE JOŠ: TAJLAND: Odbačen nacrt zakona za jačanje demokratije! 

Kako prenose strani mediji, Evropska unija optužila je Belorusiju da podstiče izbeglice sa Bliskog istoka i Afrike da dođu, da bi ih potom beloruske vlasti usmeravale da pređu u zemlje članice EU i NATO – Poljsku, Litvaniju i Letoniju u nameri da se osvete za sankcije koje su uvedene Minsku. 

Belorusija je demantovala ove optužbe.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter