Izvor: Alo.rs
19.11.2023 u 09:46
0

EVO KAKVA JE SUDBINA IZRAELSKIH TALACA: Oglasilo se vojno krilo HAMASA

Portparol vojnog krila Hamasa Kasam brigada, Abu Obaida rekao je da je izgubljen kontakt sa brojnim grupama koje su zadužene za zaštitu talaca, ističući da je sudbina zarobljenika nepoznata.

Kasam je u petak objavio na svom Telegram kanalu video snimak taoca Arije Zdmanoviča koji je preminuo od napada panike u ponovljenim bombaškim napadima oko pritvora, uz napomenu da je bolovao od hroničnih bolesti, uključujući srčane, objavila je libanska televizija Al Majadin.

OVO SU „TREŠNJE“ KOMANDOSI: Izraelska vojska objavila snimak njihove operacije u Gazi (VIDEO)

Al-Kasam je naveo da je jedan broj talaca prebacio u centre za negu radi lečenja zbog ozbiljnosti njihovog zdravstvenog stanja. Takođe, Al-Kasam je objavio pismo zarobljenog regruta Faula Azaija Marka Azijanija koji je ubijen u izraelskom bombardovanju 9. novembra.

Abu Obaida objavio je 4. novembra da je od 7. oktobra u izraelskom bombardovanju Gaze poginulo više od 60 izraelskih zarobljenika u Gazi, a da se 23 tela još nalaze pod ruševinama. Porodice talaca održale su brojne demonstracije tražeći prekid rata, povratak talaca i odlazak izraelskog premijera Benjamina Netanijahua.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter