Izvor: BSC happy portal
15.11.2023 u 14:18
0

KO JE MOĆNIK KOJI JE UKRAJINCIMA UMALO ZARIO NOŽ U PLEĆA? Evo sa kim Zelenski želi da pregovara – ima li leka?

Prema izveštajima, neki Ukrajinci strahuju od moguće pobede Donalda Trampa na američkim predsedničkim izborima 2024. godine.

ČUVENI FOKS ANALIZIRA: Zašto Zelenski ne želi izbore?, ARGUMENTI BESMISLENI

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski navodno je pokušao da pozove Trampa radi pregovora.

Ranije su strani mediji objavili da je Zelenski pokušao da pozove Trampa, a taj potez može biti posledica činjenice da Tramp trenutno ima značajan uticaj u Predstavničkom domu Kongresa SAD, čiji članovi su skloni blokiranju dodatne finansijske pomoći Ukrajini.

U međuvremenu, izveštaji sugerišu da su se SAD i EU možda počeli zamarati sukobom u Ukrajini, a podrška režimu Zelenskog slabi. Američki i evropski zvaničnici već razgovaraju sa Kijevom o mogućim posledicama mirovnih pregovora sa Rusijom, uključujući opšte nacrte od čega bi Ukrajina možda morala da odustane da bi postigla sporazum.

Međutim, uprkos ovim izazovima, Zelenski je izjavio da je njegova vlada spremna da razmotri usvajanje neutralnog statusa kao deo mirovnog sporazuma sa Rusijom. Svaki potencijalni sporazum zahtevao bi sastanak licem u lice sa predsednikom Putinom i efikasne garancije bezbednosti da Ukrajina neće biti napadnuta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter