Izvor: RTS
06.12.2023 u 20:58
0

FILMSKA PLJAČKA U MILANU: Lopovi upali u banku kroz rupu u zidu picerije, maznuli BASNOSLOVNU CIFRU

U zidu picerije pored banke BPM u Milanu pljačkaši su probušili rupu, kroz koju su upali u banku. Zaposlene su vezali i držali kao taoce, dok nisu napunili džepove. Zatim su pobegli.

Filijala italijanske Banke BPM (Banca Popolare di Milano) u Milanu opljačkana je jutros, čim su zaposleni stigli na posao.

Prema njihovom svedočenju, četiri muškarca italijanske nacionalnosti, koji su govorili akcentom sa Sicilije i Kampanje, u banku su ušli preko picerije koja se nalazi pored.

Tamo su proveli noć, čekajući devet sati, da zaposleni dođu na posao. Tada su kroz rupu upali u banku, a zaposlenima vezali ruke i noge. Od sedmoro njih izdvojili su dvoje od kojih su, uz pretnju oružjem, tražili da im otvore sef.

Nakon što su uzeli 160.000 evra, pljačkaši su pobegli.

Zaposleni su odmah aktivirali alarm, ali policija još uvek nije pronašla počinioce.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter