Izvor: BSC happy portal
06.12.2023 u 20:51
0

PUTIN VELIČANSTVENO DOČEKAN U EMIRATIMA, O OVOME PRIČA ČITAV SVET: Zna se ko je najmoćniji LIDER (VIDEO)

Vladimir Putin, ruski predsednik, doputovao je danas u Ujedinjene Arapske Emirate, a o dočeku koji mu je pripremljen govori ceo svet.

Sastanak ruskog predsednika Vladimira Putina i predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Muhameda bin Zajeda el Nahjana je u toku u palati Kasr al Vatan u Abu Dabiju.

Ruski lider je podsetio da su poslednjih dana UAE proslavile malo više od 50 godina od formiranja države. Tim povodom, Putin je čestitao godišnjicu svom kolegi i istakao da je Rusija bila jedna od prvih država koja je priznala nezavisnost UAE.

Odnosi UAE i Rusije su dostigli izuzetno visok nivo koji je bez presedana. Mi smo u neprestanom kontaktu, dodao je ruski lider.

UAE su danas glavni trgovinski partner Rusije u arapskom svetu, a prošle godine trgovinski promet porastao je za više od 67 odsto, naglasio je on. U budućnosti, očekuje se da će trgovinska saradnja biti još veća, dodao je.

Danas zajedno realizujemo niz krupnih projekata u energetskom sektoru, sarađujemo u okviru OPEK+ i, naravno, pažnju posvećujemo i saradnji u humanitarnoj sferi. U usponu je i turistički sektor.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter