Izvor: Happy BSC Portal
04.03.2024 u 18:12
1

FRANCUSKA PORAŽENA OD RUSIJE BEZ ISPALJENOG METKA! Makron odmah PROMENIO PLOČU – neće da šalje trupe

Predsednik Francuske je krajem februara, na pres konferenciji posle sastanka posvećenog podršci Ukrajine, izjavio da se ne može isključiti mogućnost slanja snaga u Ukrajinu

Francuska ne planira da u bliskoj budućnosti šalje trupe u Ukrajinu, izjavio je francuski predsednik Emanuel Makron u intervjuu češkom portalu „Novinki“ i listu „Pravo“ uoči posete Pragu.

– Odgovarajući na pitanje koje mi je postavljeno o slanju trupa (u Ukrajinu), rekao sam da ništa nije isključeno… To ne znači da razmatramo mogućnost slanja francuskih trupa u Ukrajinu u bliskoj budućnosti, ali otvaramo debate i razmišljamo o svemu što može da se učini za podršku Ukrajini, pre svega (neposredno) na ukrajinskoj teritoriji – objasnio je Makron, prenosi Sputnjik.

Podsetimo, predsednik Francuske je krajem februara, na pres konferenciji posle sastanka posvećenog podršci Ukrajine, izjavio da se ne može isključiti mogućnost slanja snaga u Ukrajinu, mada o tome nema konsenzusa među evropskim liderima.

U međuvremenu iz Kremlja su poručili da u slučaju ulaska zapadnih snaga u Ukrajinu neće biti reči o verovatnoći, već o neizbežnosti direktnog sukoba Rusije i NATO.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “FRANCUSKA PORAŽENA OD RUSIJE BEZ ISPALJENOG METKA! Makron odmah PROMENIO PLOČU – neće da šalje trupe”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter