Izvor: tanjug
27.07.2022 u 10:34
0

GRANATIRAN JEDINI MOST PREKO DNJEPRA U HERSONU! Ukrajinci udarili američkim raketama „HIMARS“!

Ukrajinske trupe izvršile su udar na jedini most preko Dnjepra u Hersonskoj oblasti, koji ruske snage koriste za snabdevanje, saopštio je danas zamenik šefa administracije Hersonske oblasti Kiril Stremousov.

NA NEBU EKSPLOZIJE: Ukrajinske snage pokušale da izvedu raketni napad na Herson!

Ukrajinska vojska izvršila je udar koristeći američke višecevne raketne bacače HIMARS, naveo je Sremousov, prenosi AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Granatirani most je glavni prelaz preko reke Dnjepar u Hersonskoj oblasti, a jedina druga opcija za prelazak reke je brana u hidroelektrani u Kahovki, koja je takođe prošle nedelje bila pod udarom ukrajinske vatre, ali je ostala otvorena za saobraćaj, navodi AP.

– Oko 36 raketa lansirano je sinoć na Hersonsku oblast. Većina je, naravno, oborena, ali su neke od njih pogodile svoj cilj – saopštio je Sremousov, prenosi TAS S.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski tvrdi da su ruski vojni gubici porasli na skoro 40.000, navodeći da je ranjeno još desetine hiljada vojnika, a ruska vojska je poslednji put prijavila svoje gubitke u martu ove godine kada je saopštila da je ubijen 1.351 vojnik. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter