Izvor: Tanjug
27.01.2022 u 18:11
0

Grčka ublažava mere u barovima i restoranima

Grčka će ublaziti neke od ograničavajućih mera koje je donela prošlog meseca zbog pandemije, pa će tako u barovima i restoranima ponovo biti dozvoljena muzika.

To su danas saopštile grčke vlasti, ukazujući da su se na ublažavanje mera odlučili jer pritisak na bolnice popušta i podsetile da su prošlog meseca donete mere da barovi, noćni klubovi i restorani prestanu sa radom u ponoć, bilo je zabranjeno stajanje u klubovima kao i puštanje muzike, prenose strani mediji.

– Odlučili smo da ublažimo ograničenja, uzimajući u obzir tok pandemije u smislu broja slučajeva koji su opadali poslednjih nedelja – rekao je ministar zdravlja Tanos Plevris.

On je istakao da je uprkos stalnom pritisku na zdravstveni sistem, stopa prijema i otpuštanja iz bolnica i kraće trajanje i lakša slika bolesti izazvana varijantom omikron u poređenju sa delta varijantom omogućila vlastima da ublaže ograničenja.

Ograničenja vezana za kapacitet ostaju na snazi za sportske događaje, dok je dupla maska obavezna u supermarketima i prevozu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter