Izvor: Kurir
26.05.2024 u 15:43
0

HAOS U DABLINU! Hitna pomoć na aerodromu

Službe hitne pomoći odjurile su na aerodrom u Dablinu nakon što je najmanje 12 putnika i članova posade povređeno tokom turbulencija na letu Katar Ervejza.

Kako se navodi, avion je leteo od Dohe za Dablin, kada su osetili veoma jake turbulencije iznad Turske. Povređeno je šest putnika i šest članova posade.

MEKSIKO IZRUČIO ŠEFA BEZBEDNOSTI SINOVA EL ČAPA: Odgovoran za mnoga ubistva, a povodom njegovog hapšenja oglasio se i BAJDEN

Sa aerodroma u Dablinu su saopštili da je avion bezbedno sleteo oko 13 časova po lokalnom vremenu.

„Prilikom sletanja, letelicu su dočekale službe hitne pomoći, uključujući aerodromsku policiju i našu vatrogasnu i spasilačku službu, jer su šest putnika i šest članova posade prijavili povrede nakon što je avion doživeo turbulencije dok je leteo iznad Turske. Tim aerodroma nastavlja da pruža punu pomoć na terenu putnicima i osoblju avio-kompanije“, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, ranije ove nedelje, u odvojenom incidentu, jedan Britanac je poginuo na letu Singapur Erlajnza nakon ekstremne turbulencije na putovanju od Londona do Singapura.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter