Izvor: tanjug
03.09.2021 u 08:53
0

HAOS U POJASU GAZE: Izraelske trupe ubile Palestinca na granici

Izraelske trupe su danas pucale i ubile jednog Palestinca duž granice sa Gazom, kada je stotine ljudi zapalilo gume i bacalo kamenje, saopštilo je ministarstvo zdravlja u Gazi.

Izraelska vojska je saopštila da se preko 1.000 Palestinaca okupilo duž granice, bacajući eksploziv i paleći gume. 

PROČITAJTE JOŠ: DRAMA U OKLANDU: Ubijen napadač koji je nožem ranio najmanje petoro ljudi

-Trupe IDF-a (izraelske vojske) raspoređene u tom području koriste sredstva za suzbijanje nereda, uključujući po potrebi i živu vatru i metke 22 kalibra- navodi se u saopštenju vojske. 

Ministarstvo zdravlja u Gazi je saopštilo da je ubijeni muškarac pogođen metkom u trbuh. U izraelskoj vatri ranjeno je još pet osoba, uključujući i dete koje je u kritičnom stanju, navodi se u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ: Bajden sa suprugom posetio vojnike ranjene u Avganistanu

Palestinci su ove nedelje organizovali noćne proteste duž granice kako bi izrazili protest zbog blokade te teritorije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter