Izvor: tanjug
03.09.2021 u 09:03
0

RUMUNIJA UVRSTILA SRBIJU NA „CRVENU LISTU“: Stupa na snagu od 5.septembra

Srbija je uvrštena na rumunsku „crvenu listu“ zbog korona virusa, nakon što je ta zemlja ažurirala spisak zemalja ili područja sa visokim epidemiološkim rizikom od kovida-19.

Najnovija lista stupa na snagu od 5. septembra. 

PROČITAJTE JOŠ: HAOS U POJASU GAZE: Izraelske trupe ubile Palestinca na granici

To znači da je Srbija „skinuta“ sa „zelene liste“ na koju je rumunski Nacionalni centar za nadzor i kontrolu zaraznih bolesti (CNSU) uvrstio našu zemlju početkom juna.

U „crvenu zonu“ su, prema najvećoj kumulativnoj stopi incidencije kovid-19, ušle i Estonija, Albanija, Tunis, Mauricijus, Jamajka, Liban, Palestina, Belize, Antigva i Barbuda, Surinam i Brunej Darusalam.

Na toj listi su i Crna Gora i Severna Makedonija.

PROČITAJTE JOŠ: DRAMA U OKLANDU: Ubijen napadač koji je nožem ranio najmanje petoro ljudi

U „žuti zonu“ ušle su Španija, Lihtenštajn i Maroko, nakon pada broja novih slučajeva korona virusa.

Međutim, kako se incidencija povećavala, Norveška, Austrija, Bosna i Hercegovina, Luksemburg, Vijetnam i Ujedinjeni Arapski Emirati, preselili su se u „žutu zonu“, dok su Finska, Malta, Andora, Grenland i Boner ušle u „zelenu zonu“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter