Izvor: SPUTNJIK
27.08.2023 u 17:32
1

HOĆE EKSKLUZIVU: Američki voditelj Taker Karlson želi da intervjuiše Putina

Glavni urednik medijske grupe „Rusija sevodnja“ i televizije RT Margarita Simonjan izjavila je da popularni američki televizijski voditelj Taker Karlson želi da intervjuiše ruskog predsednika Vladimira Putina, te je zamolila nadležne da ovu informaciju prenesu šefu države.

On baš želi da intervjuiše predsednika. Ako bi neko, kojim slučajem preneo tu informaciju našem predsedniku bilo bi super – rekla je Simonjanova u intervjuu za televiziju „Rusija 1“.
Inače, Karslon, koji je poznat po kritikama na račun administracije Džoa Bajdena, pre nekoliko dana izjavio je da sadašnja američka administracija želi da promeni vlast u Rusiji ne shvatajući da je reč o veoma složenoj zemlji sa hiljadugodišnjom istorijom i ogromnim nuklearnim arsenalom.
Takođe je rekao i da se ne slaže sa ovakvim pristupom aktuelnih američkih vlasti kada je reč o odnosima sa Moskvom.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HOĆE EKSKLUZIVU: Američki voditelj Taker Karlson želi da intervjuiše Putina”

  1. Nemojte Vi kao onaj Vas reziser , toliko mu se Putin dao, te snimaj ovo, te snimaj ono, pricaj ovo, pricaj ono a on glasao za Demokrate a posle se osvesti ali posle je kasno .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter