Izvor: ALO.RS
03.09.2023 u 18:47
0

HOROR NA DAN SVADBE: 6 svatova poginulo, a 43 povređeno

Autobus je bio pun svatova kada je kamion sa nekoliko tona peska preleteo preko autoputa i udario u autobus ubivši šestoro, uključujući policajca.

U užasnoj nesreći poginulo je šest osoba na putu na venčanje, a povređeno još 43.

Šokantna nesreća dogodila se oko 5 sati ujutru u okrugu Honaz u Denizliju u Turskoj nakon što je ogroman kamion koji je prevozio pesak izgubio kontrolu i izleteo u nadolazeći saobraćaj.

TRAGEDIJA U BRAZILU: Najmanje četiri osobe poginule, 30 povređenih u eksploziji u fabrici

Udario je pravo u autobus koji je prevozio grupu koja je išla na venčanje, ubivši petoro istog trenutka, dok je još jedan umro ubrzo nakon toga.

Turski mediji navode da je jedna od žrtava policajac Birol Kučuk.

Ostali su prebačeni u bolnicu, a stanje 43 drugih nije poznato.

Na lice mesta su izašle ekipe vatrogasaca, hitne pomoći i policije, ali se pretpostavlja da su neke od žrtava bile u toliko lošem stanju da će biti privedeni stručnjaci koji će analizom otisaka prstiju identifikovati tela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter