Izvor: Tanjug
06.02.2022 u 15:30
0

HOROR U IRANU: Dva brata odrubila glavu ženi jednog od njih, snimak kružio internetom!

Dva Iranca priznala su u policijskom pritvoru da su odrubili glavu supruzi jednoga od njih nakon što je jeziv video snimak žrtve kružio internetom.

U izveštaju se navodi da su dvojica muškaraca uhapšena četiri sata nakon jučerašnjeg ubistva u gradu Ahvazu na jugozapadu zemlje. 

Desetine hiljada ljudi pogledalo je snimak na društvenim mrežama, na kojem se vidi kako muškarac drži veliki nož dok u drugoj ruci nosi odsečenu glavu sa dugom kosom.

Iranski mediji su citirali policajca, pukovnika Sohraba Hoseinedžada, koji je rekao da su okrivljeni priznali ubistvo tokom policijske istrage i da su izvedeni pred sudske vlasti.

U izveštaju se kao verovatni motiv navode porodični problemi, ali se dodaje da je slučaj pod istragom.

Ova vrsta nasilja je retka u Iranu, međutim, u severnoj provinciji Gilan 2020. godine otac je odrubio glavu kćerki jer mu se nije dopao njen mladić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter