Izvor: RT
22.02.2024 u 07:59
1

I EVROPLJANI ZNAJU KO JE GAZDA: Evo koji procenat po poslednjem ISTRAŽIVANJU VERUJE da će PUTIN POBEDITI!

Anketa sprovedena u 12 evropskih zemalja pokazala je i da velika većina smatra da je "kompromisno rešenje" najverovatniji ishod sukoba

Samo svaki deseti Evropljanin misli da Ukrajina još uvek može da pobedi Rusiju zbog čega bi „kompromisno rešenje“ bilo najbolji ishod sukoba, pokazala je anketa JuGova.

Od 12 ispitanih zemalja, deset veruje da Rusija ima veće šanse da dobije sukob. Jedine dve zemlje koje i dalje veruju u Ukrajinu su Poljska i Portugal – pri čemu prva samo marginalno podržava svog geografskog suseda u odnosu na Rusiju.

Zemlja koja najmanje veruje u Ukrajinu je Grčka, a ni Mađarska ne zaostaje mnogo. Prema anketi, Mađarska više od bilo koje druge od 12 zemalja veruje da će Rusija izaći kao pobednik.

OVA ODLUKA ĆE BITI KLJUČNA: Svi bruje o sledećem koraku Trampa, potez koji mu može zagarantovati POBEDU

Kako prenosi „Gardijan“, autori ankete su utvrdili da Evropljani nisu „herojski raspoloženi“, pa čak ni optimisti po pitanju situacije u Ukrajini.
Anketa je isto tako pokazala da većina Evropljana smatra da bi Ukrajina umesto da „traži pobedu“ morala da dogovori „kompromisno rešenje“ sa Rusijom.

Anketa sprovedena uoči godišnjice Specijalne vojne operacije pokazala je drastičan pad vere u Kijev u odnosu na početak SVO.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “I EVROPLJANI ZNAJU KO JE GAZDA: Evo koji procenat po poslednjem ISTRAŽIVANJU VERUJE da će PUTIN POBEDITI!”

  1. Zabranio im je pre godinu dana Boris Jonson da potpišu a hteli su ukrajinci. Nemojte da zaboravljate stvari brzo i da umanjujete engleski doprinos svetskom miru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter