Izvor: TANJUG
13.07.2022 u 12:01
0

I SLEDEĆE GODINE ZABRANJENO UČEŠĆE RUSIMA I BELORUSIMA NA VIMBLDONU? Ishod odluke zavisi od rata u Ukrajini

Rukovodstvo Vimbldona spremno je da i naredne godine zabrani učesće ruskim i beloruskim teniserima i teniserkama na grend slemu u Londonu, prenosi Dejli mejl.

Konačna odluka trebalo bi da bude doneta u martu sledeće godine, ali organizatori Vimbldona spremni su da ponove ovogodišnju zabranu, ukoliko i dalje bude trajao rat u Ukrajini.

FEDERER NAJAVIO KRAJ KARIJERE? Mislim da mi tenis više nije potreban

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na Vimbldonu su navodno spremni da još jednom organizuju turnir na kom se bodovi neće dodeljivati i ne mare mnogo za kazne ATP i WTA u tom pogledu.

Organizatori londonskog turnira rukovode se i time da je i Međunarodni olimpijski komitet navodno blizu odluke da ruskim sportistima zabrani učešće na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu.

Nedavno završeni Vimbldon nije se vrednovao bodovima na ATP listi, pa je tako najbolji srpski teniser Novak Ðoković ispao najveća žrtva u neslaganju između organizatora prestižnog turnira i ATP.

Ðokoviću je tako posle osvojene titule oduzeto 2.000 bodova koje je odbranio, što je uzrokovalo njegov pad na 7. mesto ATP liste.

Paradoksalno, Rus Danil Medvedev, kom je zabranjeno da igra u Londonu, ostao je prvi teniser sveta uprkos činjenici da nije nastupio na Vimbldonu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter