Izvor: Tanjug
21.09.2021 u 09:01
0

IDENTIFIKOVANE žrtve pucnjave u ruskom gradu Permu

 Svih šest žrtava pucnjave na univerzitetu u ruskom gradu Permu je identifikovano, reč je o pet žena i jednom mladiću od 20 godina.

PROČITAJTE JOŠ: ŠARL MIŠEL: Odluke SAD o Avganistanu pokazale nedostatak transparentnosti i lojalnosti

Prema navodima Ruskog istražnog komiteta, šest osoba je ubijeno, a 28 je ranjeno u pucnjavi na univerzitetu u Permu na zapadu Sibira.

Napad je izvršio student koji je ranjen tokom hapšenja.

VAŽNO: PROTEST U MELBURNU: Uvedena obavezna vakcinacija građevinskih radnika!

Na video snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako se studenti evakuišu iskačući kroz prozore na drugom spratu Državnog univerziteta u Permu, oko 1.300 kilometara istočno od Moskve.

Baza Telegram kanal, koji se smatra bliskim policijskim snagama, identifikovao je napadača kao Timura Bekmansurova, pozivajući se na neimenovane izvore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter