Izvor: BSC happy portal
27.11.2023 u 20:49
3

ILON MASK PRIZNAO DA JE SRBIN: Društvenim mrežama kruži šokantan snimak, evo u KOM GRADU je proveo detinjstvo (VIDEO)

U videu koji kruži društvenim mrežama, američki milijarder i vlasnik društvene mreže „X“ (bivši Tviter) Ilon Mask, otvoreno je govorio o svom poreklu, priznavši dugo čuvanu tajnu.

– Ja sam iz Republike Srpske, bilo je dosta rasprave u poslednje vreme o tome da li sam ja Srbin. Sada je došlo vreme da sa ponosom kažem, rodio sam se i odrastao u malom gradu Šipovo. Tamo sam živeo dok nisam napunio 6 godina i onda sam se preselio u Južnu Afriku, nažalost – rekao je Ilon Mask u videu.

Podsećamo, on redovno na svom nalogu promoviše svoje kompanije i poduhvate – a ovaj put je posebno oduševio srpske korisnike platforme „X“.

Mask je objavio simbol platforme „X“, načinjen od reči „istina“ na različitim jezicima. Najvećim fontom ispisani su „truth“ i „veritas“, na engleskom i latinskom, ali je svoje mesto gotovo pet puta našla reč „istina“ na srpskom (ili srpskohrvatskom), i na ćirilici i na latinici.

@www.happytv.rs ELON MASK O SRBIJI 2 2711#musk #srbija ♬ original sound – BSC Happy Portal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ILON MASK PRIZNAO DA JE SRBIN: Društvenim mrežama kruži šokantan snimak, evo u KOM GRADU je proveo detinjstvo (VIDEO)”

  1. Mediske senzacije su uglavnom podvale videcemo uostalom .Istina je da se on razlikuje od ostalih bogatasa americkih po mentalitetu nekako je svoj uvek Brani razlozno svoje stavove koji su logicni sto se zaostale miljardere iz duboke drzave nebi reklo oni su ko reinkanacija Hitlerovog kluba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter