Izvor: BSC happy portal
27.11.2023 u 19:58
2

VOLIM SRBIJU I SRBE: Izjava Ilona Maska obišla svet, milijarder ima VAŽNU poruku i za NOVAKA (VIDEO)

Milijarder i vlasnik nekoliko svetskih kompanija Ilon Mask, na videu snimku koji kruži internetom priznao je da voli Srbiju, najviše zbog Novaka Đokovića čiji je veliki obožavalac, ne samo zbog tenisa već i zbog stava koji čuveni teniser ima o vakcinaciji.

– Da li bih ikada posetio Srbiju, samo želim da kažem, da sam veliki fan Novaka Đokovića. Njegova odluka da ne primi vakcinu je veoma hrabra i odvažna – istakao je Mask.

Čuveni milijarder podržao je Srbiju kada je u pitanju Kosova i Metohija.

-Volim Srbiju i Srbe i nadam se da mogu da vrate Kosovo, jer je njihovo i posetiću ih kroz nekoliko nedelja – obećao je on.

Podsećamo, Država Srbija, uprkos tome što su privremene institucije samouprave u Prištini jednostrano, protivno osnovnim principima međunarodnog prava, proglasile nezavisnost 17. februara 2008. godine, vodi mirnu, diplomatsku i pravnu borbu za očuvanje Kosova i Metohije u svom sastavu.

@www.happytv.rs ELON MASK O SRBIJI #Novak #Srbija #Musk ♬ original sound – BSC Happy Portal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VOLIM SRBIJU I SRBE: Izjava Ilona Maska obišla svet, milijarder ima VAŽNU poruku i za NOVAKA (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter