Izvor: Tanjug
30.09.2020 u 10:32
0

ISLAMSKA DRŽAVA UNIŠTENA: Međunarodno terorističko podzemlje zbrisano sa zemlje!

Međunarodna teroristička organizacija Islamska država (ID) u Siriji je potpuno uništena tokom ruskih operacija i nijedan njen pripadnik nije uspeo da uđe na teritoriju Ruske Federacije, navodi se u autorskom tekstu ruskog ministra odbrane, generala armije Sergeja Šojgua objavljenom u listu Crvena zvezda povodom 5. godišnjice ruskog angažovanja u toj zemlji.

„Zadatak koje nam je postavio vrhovni komandant pre 5 godina u potpunosti je izvršen – međunarodna teroristička organizacija Islamska država prestala je da postoji u Siriji, a nijedan njen pripadnik nije uspeo da uđe na teritoriju Rusije“, predočio je general Šojgu u svom autorskom tekstu.

SAZNAJTE I OVO…

USKORO HAPŠENJE TAČIJA: Moraće da odgovara na optužbe da je ubio 100 ljudi

TIODOROVIĆ: U novembru i decembru porast broja obolelih!

VAŽNO! Počinje vakcinacija protiv gripa!

ARTILJERIJA ZASIPA GRANATAMA: I danas razmena vatre u Nagorno Karabahu

Prema njegovim rečima ID je „potpuno uništena“ i moglo bi se sa sigurnošću reći da je time „međunarodno terorističko podzemlje suštinski urušeno“, preneo je TAS.

Šojgu je konstatovao da je zahvaljujući efikasnim akcijama ruskih oružanih snaga u Siriji „efikasno onemogućeno da ova teroristička grupa nastavi svoje aktivnosti i u susednim područjima“.

Krajem decembra 2014. godine Vrhovni sud Rusije proglasio je ID tegrorističkom organizacijom i zabranio njeno delovanje na teritoriji Ruske Federacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter