Izvor: sputniknews.com
02.05.2022 u 16:04
0

Izrael se osetio prozvanim! SVETE SE LAVROVU preko ruskog ambasadora!

Ruski ambasador u Izraelu Anatolij Viktorov pozvan je na razgovor u izraelsko Ministarstvo spoljnih poslova.

Ambasador je pozvan da razjasni reči šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova iz intervjua koji je dao za italijanski „Medijaset“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LICEMERNO! Zapad POKRAO RUSIJU, a sada bi da NASTAVI da trguju! „Kad budu hteli, opet će pare strpati u džep!“

Lavrov je u intervjuu rekao da proces nacifikacije u Ukrajini postoji, da zarobljeni pripadnici bataljona „Azov“ (protiv čijih boraca je u Rusiji pokrenut krivični postupak), „Ajdar“ i drugih jedinica nose nacistički simbol – kukasti krst.

On je dodao da ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski kada govori o tome poteže argument da tako nešto nije moguće jer je on Jevrejin.

„On iznosi argument: kako je moguće da kod njih postoji nacifikacija, kad je on Jevrejin. Možda grešim, ali i Adolf Hitler je imao jevrejske krvi. To apsolutno ništa ne znači. Mudri jevrejski kaže da su najvatreniji antisemiti, po pravilu, Jevreji. Što kažu kod nas: U svakom žitu ima kukolja“, rekao je Lavrov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter