Izvor: Alo.rs
05.01.2024 u 09:09
0

UDAR NA VIŠE OD 100 CILJEVA HAMASA ZA 24 SATA: Izraelska vojska izvela monstruozni napad

Izraelska vojska je saopštila da je tokom proteklog dana izvela udare na više od 100 ciljeva palestinske militantne grupe Hamas u Pojasu Gaze.

IZRAELSKE SNAGE NAPREDOVALE NA JUGU POJASA GAZE: Tenkovske jedinice sve dublje ulaze u oblast Kan Junisa

Na meti udara koje su izvele vazdušne, pomorske i kopnene snage bili su komandni centri Hamasa, lansirni položaji, skladišta oružja i druga infrastruktura palestinskih militanata, navedeno je u saopštenju izraelske vojske, prenosi Džerusalem post.

Vojska dodaje da je u južnom delu Gaze, u oblasti Kan Junisa, pronašla nekoliko lansirnih mesta koja su korišćena za ispaljivanje projektila na Izrael.

Izraelska vojska takođe je saopštila da je dron kojim su upravljale izraelske snage „pratio terorističku ćeliju i da su, nakon proverene identifikacije ciljeva, snage dale instrukcije borbenom avionu izraelskog vazduhoplovstva da izvrši udar na zgradu u kojoj se ćelija skrivala“ i da su, kako je navedeno, „teroristi ubijeni“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter