Izvor: Alo.rs
22.10.2020 u 16:16
0

JAVLJAJU SVE SVETSKE AGENCIJE: Sprečen napad na Rusiju!

Javljaju sve svetske agencije

Federalna služba bezbednosti sprečila je teroristički napad u Moskovskoj oblasti. Kako se navodi, privedena je osoba poreklom iz centralne Azije koja je nameravala da detonira bombu u jednoj od vladinih institucija.

Privedeni je 1999. godište, navodi se u saopštenju FSB.

On se, prema instrukcijama međunarodnih terorističkih organizacija, spremao da detonira improvizovanu bombu u jednoj od vladinih institucija, a zatim da ode na Bliski istok i bori se na strani terorista.

SAZNAJTE JOŠ…

NOVI KORONA PRESEK: Pad broja zaraženih!

Vučić putem video-linka učestvuje na Beogradskom bezbednosnom forumu

JAVLJAJU SVE SVETSKE AGENCIJE: Sprečen napad na Rusiju!

Maja Gojković ima veliku molbu za svog naslednika u parlamentu

U njegovom skrovištu pronađene su komponente za izradu improvizovane bombe, a otkrivena je i prepiska s teroristima, instrukcije za pravljenje bombe kao i video zakletve teroristima.

Gde i kada je tačno nameravao da upotrebi bombu nije obelodanjeno.

Istraga je u toku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter