Izvor: Sputnik Srbija
06.06.2022 u 17:19
0

KADIROV RAZOKRIO KIJEVSKU MANIPULACIJU: Objavio snimak koji potvrđuje da ruske snage kontrolišu OVU ZONU! (VIDEO)

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram kanalu još jedan video koji potvrđuje da ruske trupe kontrolišu stambenu zonu Severodonjecka u Luganskoj Narodnoj Republici.

Kadirov je objavio snimak na kojem se vidi kako se njegov pomoćnik za vojna pitanja Apti Alaudinov kreće po gradu u automobilu registarskih oznaka „Ahmat 95“, između ostalog i duž glavne ulice, prikazuje zgradu gradskog odeljenja Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i razgovara sa prodavcima. Na snimku se obraća „brbljivcima i spletkarošima“ sa molbom da ne pišu ono što ne znaju i tvrdi da je „grad Severodonjeck, kako je bio, tako i ostaje pod našom kontrolom“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OBJAVLJENO KAKO ĆE BITI SUĐENO ZAROBLJENIM UKRAJINSKIM MILITANTIMA!

On je dodao da neonacisti stalno obmanjuju ukrajinsku i svetsku javnost da se Severodonjeck nalazi pod kontrolom ukrajinskih snaga.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter