Izvor: Tanjug
06.09.2021 u 08:37
0

KATASTROFA: Razliva se nafta u Meksičkom zalivu

 Američki ronioci su na mestu gde se razlila nafta u Meksičkom zalivu, posle uragana Ajda koji je pogodio jug SAD, otkrili izvor razlivanja – u pitanju je rupa široka 30 centimetara na gasovodu na dnu okeana.

PROČITAJTE JOŠ: Najmanje pedeset osoba stradalo u uraganu Ajda, papa Franja poručio: „Neka Gospod dočeka duše mrtvih“

Hjustonska kompanija „Talos Enerdži“, koja radi na čišćenju štete, izjavila je da gasovodna cev ne pripada njima.

Ta kompanija je saopštila da radi sa američkom oblaskom stražom i ostalim saveznim agencijama da pomognu u rešavanju problema i na otkrivanju vlasnika napukle gasovodne cevi.

VAŽNO: NAPAD U BERLINU: Avganistanac izbo nožem ženu u parku, a zatim ranio prolaznika koji je pokušao da pomogne!

Prošle srede pojavile su se prve fotografije novinske agencije AP, uslikane iz vazduha, na kojima se videla naftna mrlja široka 3,2 kilometara, južno od Por Furšona, u američkoj državi Luizijana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

„Talos“ je naveo da se količina razlivene nafte smanjila u značajnoj meri u poslednja 24 sata i da prethodnih dana nije viđena nova tamna mrlja na moru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter