Izvor: Tanjug
10.09.2022 u 15:03
0

KIJEV POTVRDIO: Ukrajinske snage ušle u Kupjansk! Postignute brze pobede u kontraofanzivi u severnoistočnom regionu Harkova!

Ukrajinska Služba za nacionalnu bezbednost saopštila je danas da su njene jedinice ušle u grad Kupjansk, na severoistoku zemlje, što je prva zvanična potvrda Kijeva da su ukrajinske snage na teritoriji koju je prethodno zauzela Rusija.

Rojters prenosi da je ukrajinska vojska postigla brze pobede u kontraofanzivi u severnoistočnom regionu Harkova, ulazeći duboko u teritoriju koju je držala ruska vojska.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUSKA AVIJACIJA LIKVIDIRALA DO 300 UKRAJINSKIH VOJNIKA: Oboreno 13 bespilotnih letelica

Kupjansk je važno železničko čvorište koje je koristila Rusija. Ukrajinska vojska povratila je u kontraofanzivi poslednjih dana i grad Izjum u harkovskoj oblasti, navodi agencija.

Analitičari ukazuju da je Kupjansk važno logističko čvorište za ruske snage na istoku Ukrajine.

Na više proruskih naloga na „Telegramu“ napisano je da ukrajinske snage sada kontrolišu polovinu grada Kupjanska.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter