Izvor: Happy BSC
24.03.2022 u 19:16
0

KINA ĆE SE TRPETI TEŠKE POSLEDICE ZBOG OVOGA! Džo Bajden uputio je STRAVIČNE pretnje Pekingu

Američki predsednik Džozef Bajden danas je izjavio da Kina razume da je njena ekonomska budućnost bliže vezana za Zapad nego za Rusiju.

Predsednik SAD je to izjavio nakon što je upozorio Peking da bi mogao da se suoči sa posledicama zbog pomaganja Moskvi u ratu sa Ukrajinom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ja nisam pretio, ali sam mu jasno stavio do znanja, kako bi sigurno shvatio posledice pružanja pomoći Rusiji„, rekao je Bajden na samitu sa evropskim liderima u Briselu, govoreći o nedavnom razgovoru sa kineskim liderom Si Ðinpingom, prenosi Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter