Izvor: tanjug
14.08.2021 u 17:28
0

KINA ZATVORILA LUKU: Vlasti blokirale rad najvažnijeg terminala za izvoz u Evropu

Nestašice robe iz Azije bi mogle postati još osetnije pošto je Kina privremeno zatvorila treću najveću luku po prometu na svetu nakon što je potvrđeno da je jedan radnik pozitivan na virus korona.

Naime, zatvoren je glavni terminal u luci Ningbo-Žaušan, sa kojeg se roba šalje u Evropu i Severnu Ameriku.

VAŽNO:

KORONA PRESEK: Ovo su najnovije cifre

VULIN PORUČIO IZ DRVARA: Dok predsednik Vučić vodi Srbiju pomoć Srbima neće izostati (VIDEO)

ALEKSANDAR VUČIĆ DANAS OBILAZI GRADILIŠTE NOVE KOVID BOLNICE U NOVOM SADU

AMSS: Danas se očekuje pojačan saobraćaj i zadržavanja na graničnim prelazima!

Kina ima veoma striktnu politiku prevencije širenja zaraze i često je zatvarala razna postrojenja, pa čak i cele gradove, zbog samo nekoliko zaraženih.

Ovo je drugi put u ovoj godini da Kina zatvara jednu od svojih najvećih luka, a budući da se veoma zarazni delta soj i tamo širi, verovatno neće biti poslednji.

PROČITAJTE JOŠ:

DESANT NA DRVAR: Ministri Vulin i Lukač na paraglajding takmičenju

TRAGEDIJA U TURSKOJ: Srušio se vatrogasni avion, nema preživelih! (VIDEO)

KON poručuje: Neophodno ponovo razmatranje POOŠTRAVANJA MERA!

EPIDEMILOŠKA SITUACIJA U CRNOJ GORI: Još 354 zaraženih, nema preminulih!

Stručnjaci upozoravaju da su ovakva odlaganja pošiljki poslednje što je globalnoj privredi pogođenoj korona krizom u ovom trenutku potrebno, ali Kina je neumoljiva — njen način borbe protiv korona virusa je onemogućavanje njegovog širenja. 

Odlučeno je da terminal bude zatvoren do srede, a potom će biti razmotreno njegovo ponovo otvaranje, ako bezbednosni uslovi budu zadovoljavajući.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter