Izvor: Tanjug
19.10.2022 u 08:21
0

Komandant ruskih snaga u Ukrajini Sergej Surovikin upozorava: Kijev se sprema da koristi „zabranjene metode ratovanja u Hersonskoj oblasti“!

Komandant Združenih snaga Rusije u Ukrajini Sergej Surovikin izjavio je da postoje informacije da se Kijev sprema da koristi „zabranjene metode ratovanja u Hersonskoj oblasti“ i da će ruska vojska pravovremeno obezbediti odlazak civila iz Hersona.

Surovikin je za TV kanal „Rusija 24“ govorio i o navodnoj pripremi Kijeva za masovni raketni napad na branu hidroelektrane Kahovskaja, kao i o neselektivnom raketnom i artiljerijskom udaru na grad Herson.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Pod ovim uslovima, naš primarni zadatak je da sačuvamo živote i zdravlje civila. Stoga će, pre svega, ruska vojska osigurati odlazak stanovništva u sklopu programa raseljavanja koji priprema ruska vlada“, rekao je Surovikin, prenosi agencija RIA Novosti.

On je dodao da rukovodstvo NATO zahteva od ukrajinske vojske ofanzivne operacije na hersonskom pravcu, bez obzira na žrtve, kako u ukrajinskoj vojsci, tako i među civilnim stanovništvom, istakao je Surovikin.

MINISTARSTVO ODBRANE RUSIJE SAOPŠTILO: Poleteli strateški bombarderi!

Te akcije, kako je rekao, „mogu dovesti do uništenja infrastrukture velikog industrijskog centra i velikih žrtava među civilima“.

„Situacija je već danas teška. Svakako, kao što sam već rekao, polazimo od toga da sačuvamo živote civila i našeg vojnog osoblja. Delovaćemo svesno, blagovremeno, ne isključujući donošenje teških odluka“, rekao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter