Izvor: kurir
16.07.2021 u 14:25
0

KRAJ PANIKE U RUSIJI: Lociran avion – svi putnici ŽIVI!

Putnički avion An-28 koji je ranije danas nestao iznad Sibira je pronađen.

Spasilačke službe locirale su avion koji je nestao u regionu Tomsk, rečeno je Ria novostima u ruskoj službi za krizne situacije.

VAŽNO:

HAOS NA SUĐENJU BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Od jezivih dokaznih fotografija komadanja tela, odsecanja glave i ubistava OSUMNJIČENIMA POZLILO!

RADOJIČIĆ ZA HAPPY TV O SVIM PROJEKTIMA U PRESTONICI: Beograd je prava metropola puna turista, a Tiršova dva će biti najbolja bolnica u REGIONU!

UBISTVO KOD LIPLJANA: U pucnjavi ima i više povređenih

HEROJSTVO SRPSKIH POLICAJACA U NIŠU: Brzom akcijom sprečili samoubistvo – OTELI BOMBU iz ruke čoveku, pa evakuisali porodicu!

Avion je morao prinudno da sleti a svi putnici i članovi posade su preživeli, prenosi Sputnik.

Za sada se ne zna šta je uzrok „tvrdog sletanja“ aviona, kako je rečeno u službi za krizne situacije, budući da posada nije prijavila nikakav problem pre poletanja i tokom leta,

Avionu sa 17 putnika i članova posade, uključujući četvoro dece, se izgubio trag nedaleko od grada Tomsk, preneli su ruski mediji.

Nestali avion pripada aviokompaniji Siberian Light Aviation. Avijacija, uključujući helikoptere Mi-8, poslata je u potragu za nestalom letelicom.

Sibirski spasilački centar potvrdio je gubitak aviona sa radara. Letelica je obavljala let na relaciji Kedrovi – Tomsk. U potragu za njim poslat je helikopter Mi-8 Savezne agencije za vazdušni saobraćaj.

Podsetimo, olupina dvomotorca Antonov An-26 nađena je prošle nedelje na poluostrvu Kamčatki, a niko od 28 ljudi u avionu nije preživeo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter